18.04.2024
Кухня

Вибираємо кондитерський інвентар для ресторану і кафе

У сфері громадського харчування все біль популярним стає виготовлення кондитерських виробів власноруч.

Це стає прибутковим бізнесом , а також часто показником рівня закладу. Тому при організації процесу роботи підприємства, варто особливу увагу звернути на вибір кондитерського обладнання для ресторану чи кафе. Кондитерський інвентар включає велике різноманіття позицій, і здатен значно прискорити і покращити виготовлення кондитерських виробів.

Якщо Вам потрібен кондитерський інвентар, купити в Україні по найвигіднішій ціні його можна в інтернет магазині Торгоборуд. У нас представлений посуд для ресторанів у широкому асортименті, а також інше необхідне обладнання для фаст фудів, кафе та магазинів: ларі морозильні, конвекційні печі, лінії роздачі та ін.

Кондитерський інвентар: особливості застосування

Кондитерський інвентар необхідний для виготовлення різноманітних десертів. Здатен полегшувати, пришвидшувати роботу кондитера, а також покращувати якість готового продукту. Інвентар кондитерського цеху включає не тільки необхідні інструменти для виготовлення, але й велике різноманіття позицій для декорування виробів, що в даній сфері має особливе значення. Адже торт чи тістечка асоціюються зі святом, тому і повинні виглядати відповідно.

Кондитерський інвентар

Кондитерський інвентар: різноманіття

То що ж входить до категорії «кондитерський інвентар»? Варто детально розглянути основні позиції, та ознайомитись з особливостями, що значно полегшить вибір конкретних інструментів:

  1. Форми для випікання: металеві форми (відрізняються міцністю і довговічністю, легко миються, але вироби можуть пригорати, також є ризик нерівномірного пропікання); силіконові форми (сприяють рівномірному пропіканню, вироби легко виймаються за рахунок гнучкості матеріалу); листи (зазвичай прямокутної форми, ідеальні для випікання бісквітів, пиріжків, а також для запікання багатьох інших страв, можуть виготовлятися з різних матеріалів).
  2. Сита – необхідний інструмент не тільки для просіювання муки, але й для роботи з іншими матеріалами (цукрова пудра, какао та ін.).
  3. Мішки і насадки – використовуються для декорування кондитерських виробів.
  4. Форми для шоколаду, трафарети та килимки для декорування.
  5. Допоміжний кондитерський інвентар – різноманітні прилади, без яких не обійтись при виготовленні і декоруванні десертів (кисті, вінчики, лопатки, щипці та багато іншого).

Інвентар та інструменти кондитерського цеху відрізняються великим різноманіттям, тому перед покупкою варто визначитись із майбутнім меню, а також обов’язково порадитись з поваром. Адже він добре ознайомлений з технологією, і точно знає які інструменти потрібні для приготування.

Добавить комментарий