02.05.2024
Технології

10 Найкращих клієнтських пристроїв emby у 2020 році

Emby, раніше відомий як медіа-браузер, являє собою медіа-сервер, який дає змогу організовувати, відтворювати і транслювати відео та аудіо на найрізноманітніші пристрої. Хоча є у нього компоненти з відкритим вихідним кодом, це здебільшого продукт з відкритим вихідним кодом. Він застосовує модель клієнт-сервер, у якій сервер організовує і зберігає контент, поки замовник його читає. Сервери доступні для кількох платформ, і так само доступно кілька клієнтів. Сьогодні ми будемо розглядати найкращі клієнтські пристрої Emby.

> Едем начало> Потім ми порівняємо Emby з іншими доступними аналогічними продуктами. Далі ми представимо десять найпоширеніших пристроїв, які можуть запускати замовник Emby. Ми коротко розглянемо кожен із них, їхні переваги та недоліки, що робить їх хорошим клієнтським пристроєм Emby та в яких ситуаціях.

Для сприятливої конфіденційності під час потокової передачі контенту застосовуйте VPN.

Як ви, можливо, вже знаєте, ваш інтернет-провайдер може відстежувати вашу онлайн-активність. Вони часто виконують це для забезпечення дотримання власних умов. А коли ви завантажуєте або транслюєте контент, навіть законний, вони можуть надто гостро відгукнутися і надіслати вам повідомлення про порушення, уповільнити або, що ще гірше, перервати вашу роботу.

VPN захищає вашу конфіденційність, шифруючи всі вхідні та вихідні дані з вашого ПК за допомогою надійних алгоритмів, які роблять злом майже неможливим. Якби хтось перехопив ваш мережевий трафік, усе, що вони побачили, було б непотрібним сміттям. Вони й гадки не мали, куди він іде або що робить у мережі.

За великої кількості VPN-провайдерів вибір одного з них може бути складним завданням. Ось список деяких із найсуттєвіших факторів, які потрібно брати до уваги. Одна швидка швидкість з’єднання зменшить або навіть цілком унеможливить буферизацію, політика відсутності реєстрації набагато більше вбереже вашу конфіденційність, без меж застосування дасть змогу вам отримати доступ до будь-якого контенту винятково на повній швидкості, а мультиплатформений програмне забезпечення забезпечить роботу VPN на ваших пристроях.

Найкращий VPN для потокового передавання: IPVanish

10 Найкращих клієнтських пристроїв emby у 2020 році

> Addictivetips.com> Ми рекомендуємо без безумовно для передачі називається IPVanish . Вони пропонують сервери в усьому світі без обмежень швидкості, необмежену пропускну спроможність, безмежний трафік, сувору політику відсутності реєстрації та клієнтське програмне забезпечення, доступне для багатьох платформ. IPVanish Дійсно забезпечує приголомшливу продуктивність і цінність, відповідаючи нашим параметрам.

*** IPVanish пропонує 7-денну гарантію повернення грошей, а це означає, що у вас є тиждень, щоб спробувати його без ризику. Необхідно звернути свою увагу, що Читачі Addictive Tips можуть заощадити 60% на річному плані IPVanish , що зменшує щомісячну ціну до 4,87 доларів протягом місяця.

Знайомство з Ембі

Перш за все, Emby — це медіа-сервер. Тим самим, ви використовуєте його для організації ваших зображень і відео в базі даних. Відеоконтент можна поліпшити за допомогою метаданих, які сервер Emby може діставати з Інтернету. Ці метадані можуть містити такі деталі, як назви епізодів телешоу, резюме, склад акторів і знімальної групи, зображення, фан-арт тощо.

Сервер Emby керується через вільний від платформи web-інтерфейс і однаково чудово працює як на смартфонах, так і на планшетах або екранах комп’ютерів великих розмірів. За бажання ваш власний контент може бути синхронізовано з хмарою для резервного копіювання та архівування, і його можна транслювати прямо на кілька пристроїв.

Існують клієнтські додатки фактично для будь-якої платформи, про яку ви тільки можете подумати, тому контент можна читати фактично де завгодно. Emby автоматично знаходить пристрої DLNA у вашій мережі і може передавати контент у Google Chromecast.

Enby має розширений батьківський контроль, що дає можливість встановлювати батьківські обмеження, створювати час доступу, обмеження за часом і багато іншого. Ви також можете контролювати доступ до контенту власних дітей або віддалено відстежувати і контролювати їхні сеанси, коли вам необхідно.

Emby якщо порівнювати з конкурентами

Якщо ви знайомі з Plex, у вас з’явиться відчуття дежа вю, коли ви прочитаєте про Ембі. Насправді ці два продукти дуже схожі. У них обох фактично однаковий список функцій і можливостей. Plex, який був розроблений колишніми розробниками Kodi, старший і більш зрілий і має більшу базу доступних будівель або розширень. Однак популярність Ембі зростає, і неможливо передбачити, як розвиватиметься ця тенденція.

Ще одне доволі популярне програмне забезпечення для медіацентрів — Kodi. Утім на цьому схожість приблизно завершується. Хоча, як і Emby чи Plex, Kodi здебільшого застосовується для відтворення мультимедіа, він не застосовує модель клієнт-сервер і покладений на дуже великий ринок сторонніх побудов, що справді дають змогу відтворювати потокове передавання контенту з більшої кількості джерел, ніж ви можете уявити.

Що найефективніше? Важко сказати, і це залежить від того, що ви намагаєтеся зробити. У Kodi, можливо, набагато більше встановленої бази, однак це не медіасервер, а медіаплеєр. Коли доходить справа до Emby і Plex, тоді як Plex може бути досить популярним, здебільшого завдяки тому, що він існує довше, Emby — великий вибір, і по завершенню він може стати досить популярним.

Найкращі пристосування для застосування в якості клієнта Emby

Кількість пристроїв, на яких ви можете відтворювати контент Emby, приголомшує. Emby конвертує відео на льоту, перед тим як відправляти його на клієнтський пристрій. Це означає, що вам не потрібен дуже потужний клієнтський пристрій для відтворення контенту навіть з великою роздільною здатністю, оскільки сервер виконує чималу частину роботи. Тому, пристрої, які зазвичай не можуть відтворювати контент самостійно, будуть добре відтворювати його з сервера Emby.

Ми склали список із 10 найкращих клієнтських пристроїв Emby. Вони не представлені в якомусь певному порядку, і жоден з них не буває кращим за інші. Вибір здебільшого залежить від того, яке обладнання у вас є вже. Деякі пристрої можуть мати деякі функції. Ми дамо вам невеликий огляд кожного пристрою і обговоримо його особливості, якщо це застосовно.

1. Nvidia Shield

Як медіаплеєр, так і ігрова платформа, Nvidia Shield — досить цікавий пристрій. Насправді існує два різних пристрої: один із флеш-пам’яттю на 16 ГБ, а інший із жорстким диском на 500 ГБ. Вони трохи дорожчі, ніж деякі альтернативні варіанти з нашого списку, але, знову ж таки, це маленькі, потужні та універсальні пристрої. Nvidia Shield працює під управлінням ОС Android TV, похідної від Android з 3-футовим інтерфейсом користувача.

> Он существует> Кажуть, що це один із найкращих клієнтських додатків Emby. Його дизайн більше схожий на веб-клієнт Emby або настільні та телефонні додатки Windows. За словами Ембі, "він продовжує власне прагнення зробити Emby оптимальним рішенням для вашої власної медіаколекції". Саме це означає, що у вас один із хороших користувацьких інтерфейсів і ви можете запросто отримати доступ до розширених функцій Emby.

2. LG і Samsung Smart TV

Якщо у вас смарт-телевізор Samsung або LG, ви можете встановити клієнтський додаток Emby прямо на телевізор. Це чудово, оскільки ліквідує необхідність у кабельній коробці. Клієнтський застосунок Emby легко встановлюється з магазину застосунків будь-якого виробника протягом декількох хвилин. Клієнтський додаток LG новіший і може не мати зрілості власного аналога від Samsung, але обидва пропонують аналогічні та чудові враження від перегляду.

10 Найкращих клієнтських пристроїв emby у 2020 році

> > У них також є прямий телегід і скромна зміна каналів під час огляду контенту без потреби повертатися до списку каналів. Також заслуговують на увагу функції PVR клієнта, які спрощують запис і перегляд телепрограм у прямому ефірі, а ще перероблений інтерфейс користувача для прослуховування та перегляду музики. Загалом, клієнти Emby для смарт-телевізорів LG і Samsung вважаються найкращими.

3. Amazon Fire TV і Stick

Amazon Fire TV і Amazon Fire TV Stick — два флагманські пристрої відтворення мультимедіа Amazon. Перший — це маленька коробка, яка висить на панелі, що знаходиться позаду телевізора, а друга — менш потужний пристрій у вигляді великої USB-флешки. Обидва приєднуються до входу HDMI на телевізорі.

10 Найкращих клієнтських пристроїв emby у 2020 році

> Отдельно> Одна з дуже відомих особливостей обох пристроїв — їхнє дистанційне керування, яке водночас просте і надзвичайно зручне. Детальніше про обидва пристрої читайте в нашій нещодавній статті: Amazon Fire TV проти Fire TV Stick: у чому різниця?

Клієнтський додаток Emby, який можна не докладаючи великих зусиль встановити з Amazon App Store, — це справжня робота. Наприклад, на головному екрані відображаються незакінчені роботи, останні неопубліковані фільми, майбутні випуски телешоу і поточні прямі трансляції.

4. Року

Roky Media Player — це серія програвачів потокового мультимедіа. Випущено близько 10 років тому, було випущено багато різних пристроїв. Плеєри Roku отримують власний контент з Інтернету, застосовуючи різні "канали", які насправді є розширеннями, що доставляють контент. Пристрої Roku застосовують пропрієтарну операційну систему.

10 Найкращих клієнтських пристроїв emby у 2020 році

> Сейчас>

"Канал" Roku Emby охоплює розумний домашній екран і екрани, що налаштовуються, для будь-якого типу мультимедіа. Цільові сторінки і сітка Smart Library, а ще інтеграція з пошуком спрощують навігацію серіалами і колекціями фільмів. Ефектні деталізовані екрани, вбудований програвач музики і можливості прямої трансляції заповнюють можливості в роботі цього клієнтського додатка.

5. Apple TV

Apple TV, можливо, вважається пристроєм, який здійснив революцію в приставках для потокового передавання, коли його було вперше випущено 2006 року. Apple TV п’ятого покоління все також залишається мега-популярним пристроєм. Останній пристрій має потужніший процесор, більше оперативки і тепер може відтворювати відео у форматі 4H UHD. Він функціонує під управлінням tvOS 11.0, похідної від iOS 11.

> Опубликовано> фільми підтримують режим Emby Cinema, функції телешоу включають автоматичну постановку в чергу наступних епізодів і швидкий доступ до наступних епізодів прямо зі сторінок серіалів і епізодів. Музичні функції повністю підтримують плейлисти, миттєві мікси, виконавців та альбоми. Деякі люди не так давно помітили, що цей клієнтський застосунок давно не оновлювався і має старий вигляд. У відповідь Ембі вказав, що вони застосовують дизайн Apple TV.

6. Соні Плейстейшн

Соні PlayStation не потребує представлення. З моменту першого випуску в 1994 році його наступні версії незмінно входили в число найбільш продаваних консолей для ігор. Останні версії, PlayStation 3 і PlayStation 4, часто застосовуються як консолі для ігор і медіаплеєрів, що вважається природним вибором, тому що вони зазвичай приєднуються до домашнього телевізора.

> > Консоль з 8 ГБ оперативної пам’яті та жорстким диском на 500 ГБ потужніша за багато ПК, що робить її чудовою платформою для медіаплеєра.

Клієнтський застосунок Emby для PlayStation 4 має всі можливі функції. Він має швидку і зручну навігацію, Emby Theater і Live TV з вбудованим гідом каналів. Ви отримаєте той самий навик роботи з цим клієнтом, що і з високопродуктивним веб-клієнтом Emby.

7. Xbox

Xbox став відповіддю Мікрософт на успіх консолей для ігор Соні PlayStation і Nintendo. Випущений у 2001 році, незвичайний Xbox був опорою створення предка Коді, XBMC, який тоді позначав XBox Media Center. За незвичайною Xbox послідувала XBox 360 у 2005 році, щоб конкурувати з Соні PlayStation 3 і Nintendo Wii. Нова консоль представлена живою онлайн-спільнотою XBox і має найрізноманітніші зовнішні периферійні пристрої, наприклад камера виявлення руху Kinect.

10 Найкращих клієнтських пристроїв emby у 2020 році

Для XBox існує два клієнтські додатки Emby. Emby для XBox 360 доступний як плагін для Windows Media Center. Його інтерфейс користувача подібний до інтерфейсу Windows Media Center, і, хоча він дає можливість відтворювати будь-який контент на сервері Emby, він не має найбільш просунутих функцій більшості сучасних клієнтів. Для користувачів XBox one є Emby Theater, який ставиться з Windows Store і включає в себе всі широкі функції ключових клієнтів Emby.

8. Пристрої на базі Android.

Якщо ви вважаєтеся користувачем Android, є додаток виключно для вас, який ви можете завантажити в магазині Google Play. Він працюватиме як на смартфонах, так і на планшетах, даючи можливість переглядати контент Emby на кожному пристрої. Це дуже системний клієнтський додаток, який надає вам доступ до більшості функцій Emby. А якщо ви синхронізуєте власний контент Emby з хмарою, він може бути доступний на вашому пристрої Android, де б ви не знаходилися.

Але все таки тут є одна заковика. Хоча додаток доступний безкоштовно, ви можете тільки переглядати власну мультимедійну колекцію і передавати її на інші пристрої. Для відтворення потрібна разова покупка в застосунку або активна підписка на Emby Premiere. Для решти преміальних функцій, наприклад як синхронізація, потрібна підписка на Emby Premiere.

9. Пристрої на базі iOS.

Якщо вам подобається iOS, а не Android, ви будете раді з’ясувати, що в Apple App Store також доступний клієнтський додаток Emby. Додаток працюватиме на айфон, iPad і iPod. Функціональний набір додатка Apple практично такий самий, як і в його аналога для Android. Маючи 2,7 зірки, рейтинг додатка на одну зірку менший, ніж у відповідного додатка для Android. Це може означати, що користувачам Apple важче догодити, а не те, що застосунок не такий вже й хороший. Практично, додаток фактично ідентичний за функціональністю.

Настільки аналогічний, що має таке ж обмеження і вимагає одноразової покупки в додатку для відтворення контенту на вашому пристрої Apple. Крім того, підписка на Emby Premiere дасть можливість вам відтворювати контент безкоштовно.

10. Коді

Деякі люди використовують найкраще з обох світів. Ніхто не може заперечувати корисність Kodi для потокового передавання контенту та перегляду шоу IPTV у прямому ефірі. Ця багатосторонність досягається за рахунок сотень сторонніх плагінів. Жоден інший медіаплеєр або сервер не має подібної кількості плагінів, як Kodi, що робить його одним із найпопулярніших медіаплеєрів. Однак якщо ви хочете застосовувати Emby для організації власної медіаколекції, при цьому маючи доступ до додаткової сцені Kodi, чому б не встановити замовник Emby як надбудову Kodi?

Насправді є два різних доповнення Emby для Kodi. Перший називається ЕмбіКон . Його можна поставити з офіційного репозиторію надбудов Kodi та під’єднати конкретно до вашого сервера Emby. EmbyCon полегшує перегляд і читання вашої бібліотеки Emby за допомогою Kodi.

Інший Аддон називається Надбудова синхронізації Emby для Kodi . Він має більш розкішний функціональний набір, ніж EmbyCon, але вимагає постійної синхронізації для завантаження даних з вашого сервера Emby. Цей процес синхронізації вимагає часу і може призвести до збільшення застосування ЦП і пам’яті на сервері Emby.

Підводячи підсумок

Ми щойно описали 10 найкращих клієнтських пристроїв Emby, проте їх набагато більше. Дійсно не так багато пристроїв, на які не можна встановити замовник Emby. Деякі з клієнтів, які приходять до нас, дадуть вам усі можливості Emby, тоді як інші більш обмежені. Але все таки, вони всі працюють доволі добре і дадуть вам змогу переглядати вміст вашого emby-сервера на кожному пристрої за вашим вибором.

А ви? Який ваш улюблений клієнтський пристрій Emby? Чому і як ви його підібрали? А як у вас був навик роботи з Ембі на цьому пристрої? Застосовуйте коментарі нижче, щоб поділитися власними думками зі спільнотою.

Добавить комментарий